SEMSÛR - Sırrı Süreyya Önder için memleketi Semsûr'da kurulan taziyeyi 2'nci gününde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve çok sayıda kişi ziyaret edip başsağlığı diledi.
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Meclis Başkanvekili ve İmralı Heyeti üyesi Sırrı Süreyya Önder’in ailesinin memleketinde kurduğu taziye 2'nci gününde devam ediyor. Taziyeyi sabahın erken saatlerinden itibaren yüzlerce insan ziyaret ederek, başsağlığı diledi. Semsûr, Dîlok, Riha, Mereş, Meletî, Amed başta olmak üzere Kürdistan ve Türkiye'nin dört bir yanından Önder'in sevenleri taziyeye gelerek, başsağlığında bulundu.
Taziyeye gelenleri Önder'in kardeşi Ali Önder ve ailesi karşıladı. Taziyeye, DEM Parti milletvekilleri Ali Bozan, Dilan Kunt Ayan, Ferit Şenyaşar, Ömer Öcalan, Sevilay Çelenk, Riha ve Semsûr Barış Anneleri Meclisi üyeleri katıldı.
Taziyeye Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da katıldı. Semsûr Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve beraberindeki CHP'li heyet ile birlikte taziyeye gelen Karalar, burada ailesi ve sevenlerine başsağlığında bulundu.
Taziyeye ziyaretler sürüyor.