Kurtulmuş'a yanıt Bekaroğlu'ndan geldi: Hangi terör örgütüyle konuştuğunuzu açıklarım

img
HABER MERKEZİ  - CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Ekrem İmamoğlu hakkındaki sözleri dolayısıyla AKP’li Numan Kurtulmuş'a "AKP'ye katılırken, hangi terör örgütü ile neler konuştuğunuzu açıklarım" diyerek yanıt verdi.
 
AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, dün “CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun sadece bir partinin adayı olmadığını, görünürde CHP, İYİ Parti ve HDP arasında işbirliği bulunduğunu” söyleyip, yine “Ama maalesef bir de perde arkasında bazı terör gruplarının da desteği vardır” ifadelerini kullandı.
 
Kurtulmuş’un bu sözlerine CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’ndan tepki geldi. Kurtulmuş’un Genel Başkanlığını yaptığı HAS Parti’de Genel Başkan Yardımcısı olan Bekaroğlu, Twitter’dan bir açıklama yaptı.
Bekaroğlu, Kurtulmuş'un İmamoğlu hakkındaki sözlerini alıntılayarak, “Sayın Kurtulmuş, lütfen susun, insanlara iftira etmekten vazgeçin; yoksa 2012’de Has Parti’yi kapatıp AKP’ye katılırken, hangi terör örgütü ile kimler aracılığında neler konuştuğunuzu açıklarım. ‘O zaman o örgüt henüz terör örgütü değildi’ mi diyeceksiniz?” dedi. 
 
Bekaroğlu’nun bu sözleri akıllara Gülen Cemaati’ni getirdi. 
 
Tartışmaya İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan da katıldı. Türkkan, “Sayın Bekaroğlu bu konuda açıklama yapmak, boynunuzun borcudur. İnsanları haksız yere itham edenlerin gerçek yüzünü bu millet sayenizde öğrenmeli” diyerek Bekaroğlu’nu açıklama yapmaya davet etti.