Selim Temo: Kayyımların fuarına katılmam söz konusu değildir

img

BATMAN - Kayyumun düzenlediği kitap fuarının basın bülteninde kendisinden habersiz adının yer almasına tepki gösteren Kürt Yazar Selim Temo, "Belediyelerimizi gasp eden kayyımların fuarına katılmam söz konusu değildir. Yazar ve okurlara da katılmayın diyorum" açıklamasında bulundu.

Kayyum yönetimindeki Van Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile 13-22 Aralık tarihleri arasında düzenleyecek kitap fuarına katılacak yazarlar arasında KHK ile ihraç edilen Kürt Yazar Selim Temo'nun isminin yer almasına tepki gösterdi.

İsminin fuarda yer almasına tepki gösteren Temo sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kendisinden habersiz adının basın bültenine konulduğunu belirten Temo, "Belediyelerimizi gasp eden kayyımların fuarına katılmam söz konusu değildir. Yazar ve okurlara da katılmayın diyorum!" açıklamasında bulundu.

Temo paylaştığı mesajında şunları yazdı: "25 Kasım’da yazdığım gibi; adım, benden habersiz olarak, Van Kitap Fuarı’nın basın bülteninde kullanılmaktadır. Tekrar ediyorum: İrademiz ve belediyelerimizi gasp eden kayyımların fuarına katılmam söz konusu değildir. Yazar ve okurlara da katılmayın diyorum!"