Yıldırım ve Öngel okuyucuyla buluştu

img

İSTANBUL – Uygar Dursun Yıldırım ve Serkan Öngel’in derlediği “Krize karşı kooperatifler deneyimler, tartışmalar, alternatifler” kitabını okuyucuları için imzaladı. 

 
Gaziantep Üniversitesi öğretim görevlileri Uygar Dursun Yıldırım ve Serkan Öngel’in derlediği “Krize karşı kooperatifler, deneyimler, tartışmalar, alternatifler” adlı kitap 21 Kasım’da raflardaki yerini aldı. Nota Bene Yayınları’ndan çıkan kitapta, Can Şafak, Çağatay Edgücan Şahin, Ergül Ballı, Serkan Öngel, Göktürk Kalkan, Mehmet Cevat Yıldırım, Radiye Funda Karadeniz ve Uygar Dursun Yıldırım’ın makaleleri bulunuyor. 
 
Yaptıkları çalışmayı “Kendi kendine yardım hareketi” olarak da tanımlayan yazarlar kooperatif hareketlerini çeşitli boyutlarıyla mercek altına alıyor. Kooperatifler, sendikalar ve yerel yönetimler üzerinden çeşitli deneyimleri ve tartışmaları okuyucuyla buluşturan kitabın imza ve tanıtım günü Kadıköy’de bulunan Penguen Kitabevi’nde gerçekleşti. 
 
Yoğun ilginin olduğu imzada kitap hakkında yazarlar Öngel ve Yıldırım, “Yaptığımız çalışmayla ortak bir yaşamın nasıl kurulacağına dair tartışmaları gündeme getirmek istiyoruz” dedi.