Feyzioğlu'na Bekaroğlu'ndan tepki

img
HABER MERKEZİ - Kuzey Suriye'ye yönelik operasyona dair "Devlet sivilleri korumak zorunda değil" açıklamasıyla tepki toplayan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'nun sınırdaki paylaşımı da eleştiri konusu oldu.  
 
Türkiye'nin Kuzey ve Doğu Suriye'ye saldırısında yaşamını yitiren sivillere ilişkin "Devlet sivilleri korumak zorunda değil" açıklaması yapan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Urfa'nın Akçakale ilçesine gitti. Savaşın devam ettiği sınır hattına giden Fevzioğlu'nun bölgeye dair yaptığı paylaşımlar tepkiye neden oldu. 
 
Feyzioğlu tiwitter hesabından "Akçakale’deyiz...Otel el muhtar ın terasındayız. Orada bulunduğumuz anda havan topu düştü hemen önümüze... Hemen 100 metre sağımızda terör örgütü keskin nişancıları var, askerlerimiz kahramanca mücadele veriyorlar. Gazetecilerimiz ateş altında kahramanca görev yapıyor." paylaşımı yaptı. 
 
Kişisel Twitter hesabından Feyzioğlu’nun açıklamasını alıntılayan CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, “100 metre sağımızda terör örgütünün keskin nişancıları var, diyor da kimse bir şey demiyor. Yahu 100 metre otelin içi, nasıl olur? Kızan kızsın, edepsizler de küfretsin. Sözüm şu: Reklam için oraya giden sahtekarları en azından kınayın, oralardan kovalayın” diye tepki gösterdi.