Kayyum kararından önce sıranın CHP’li belediyelere geleceğini yazdı

img
HABER MERKEZİ – Sabah Gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu, bugünkü yazısında daha İçişleri Bakanlığı kararı açıklanmadan HDP’li belediyelerden sonra kayyum atamalarının CHP’li belediyelere de uzanacağını yazdı.
 
Havuz medyası yayın organlarından Sabah Gazetesi’nin Güney ekinde köşe yazarlığı yapan Ersin Ramoğlu, köşesinde bugün oldukça dikkat çekici bir yazı kaleme aldı. Yandaş yazar Ramoğlu, daha İçişleri Bakanlığı’nın HDP’li Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediyeleri’ne kayyum atandığını yönündeki kararı duyulmadan kaleme aldığı yazısında HDP’li belediyelerden sonra kayyum atamalarının CHP’li belediyelere de geleceğini yazdı. 
 
Ramoğlu, “CHP’nin hortumcu başkanları” başlıklı yazısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere 34 CHP’li belediye başkanını hedef gösterdi.
 
Ramoğlu, HDP’den sonra CHP’li belediyelere uzanağı anlaşılan görevden alma ve kayyum atama politikasına dair sözkonusu yazısında “Belediyelerin kasasına FETÖ'nün trilyonluk hortumlarını uzatan CHP'li başkanlar hendekçi HDP'liler gibi her an görevden alınabilir” diye yazdı.